HAKKIMIZDA

Yardımcı olmamızı ister misiniz?

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve sipariş vermek için lütfen bizimle iletişime geçin

HAKKIMIZDA

Firmamız 2001 yılında,  İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde başladığı imalat serüveninde, tüm sektörlere hizmet etmek misyonunu ısrarla devam ettirebilmiş olmasını,  sürekli makine yatırımı ve  AR-GE yatırımı yapmasına borçludur. Gelişen ve değişen sektör taleplerine cevap verebilmenin yolunun bu yatırımlara aralıksız devam etmekten geçtiğinin bilincinde olan bir firma olarak, makine parkurumuzu sürekli yeniliyor AR-GE çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Firmamız çap1200mm x 7000mm kadar kaplama kapasitesi ile Düz, Konik, Bombaj taşlama imkânının yanında -  Baklava Kanal, Helis Kanal vb. açımı işlemleri ile sektöre hizmet vermektedir.

İmalat aşamasında kullanılacak Elastomerler, AR-GE desteğiyle laboratuvar ortamında;  kimyasal’a dayanım, çekme, uzama, kopma vb. testlere tabi tutularak hazırlanan özel formülizasyon ile üretilmektedir.

Bu formülizasyonda kullanılan hammadde ve yardımcı malzemeler,  AVRUPA MENŞEİ olup, standart olarak kullanılan Hamur makineleri haricinde, özel bıçaklı karıştırıcılarda mamül hale getirilmektedir. Bu özel karıştırıcılar sayesinde, mamül hale gelen kauçuk hamurlar her zaman aynı kalite ve homojenlik de elde edilmektedir.

Müşterilerimiz tarafından gönderilen silindirler; salgı, balans ve rulman yeri kontrolleri yapıldıktan sonra üretime alınarak, üretim sonrası oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilmektedir.

Firmamızda üretilen tüm merdaneler, son işlemler ardından, kalite kontrol ünitesinden onay alındıktan sonra siz müşterilerimize teslim edilmektedir. Kalite kontrolden geçmeyen ürünler, müşterilerimizin bilgisi dâhilinde tekrar imalata alınmaktadır.